Predstavite svoje smještajne kapacitete na privlačan i zanimljiv način, oglašavajte se na našem portalu! Naš portal posjećuje cijeli svijet, a najviše nas prate Hrvati, Amerikanci, Rusi i Englezi. Oglašavamo se i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Twitter, na kojima zajedno imamo skoro 25 000 pratitelja, a taj broj se svakim danom povećava za nekoliko stotina!

OGLAŠAVANJE NA PORTALU

U cijenu uključeno /////

# 365 dana oglašavanja na svim jezicima na kojima stranica bude dostupna

# dodavanje i do 20 fotografija potpuno besplatno

# detaljna prezentacija smještajne jedinice koja uključuje opće podatke o iznajmljivaču, kategorizaciju, cijene, udaljenost od trgovine, plaže, liječnika, i slično, opremu smještajnih kapaciteta (npr. kuhinja, klima, perilica i sl.), vlastiti kontakt obrazac.

# svaki objekt dobiva svoju jedinstvenu URL adresu

# mogućnost besplatne izmjene tekstova i slika u Vašim oglasima u bilo kojem trenutku

# pripadajući link na privatne web stranice ukoliko ih imate

# opis mjesta u kojem se smještajni kapacitet nalazi, uz pripadajući turistički i kulturni sadržaj, popraćen tekstom i fotografijama

Svakako Vam preporučamo da provjerite neke od smještanih kapaciteta koji se već oglašavaju na našem portalu, kako biste dobili ideju o tome kako bi profil Vaših smještajnih kapaciteta izgledao!

Ukoliko ste zainteresirani za oglašavanje na našem portalu, molimo Vas da ispunite ovaj obrazac, a naš tim će Vas uskoro nakon ispunjavanja kontaktirati.

OBRAZAC ZA OGLAŠAVANJE

Napomene ///

# Potencijalni posjetitelj direktno kontaktira s iznajmljivačem, bez našeg posredovanja.

# Best of Brač ne naplaćuje proviziju za ostvarivanje bookinga.

# U cijenu nije uključen PDV.

# Unos smještajnih kapaciteta bit će gotov unutar tri radna dana od dostavljanja svih potrebnih informacija te izvršenog plaćanja.

# Zadržavamo pravo odbiti suradnju, partnerstvo ili oglašavanje potencijalnog oglašivača ukoliko procijenimo da ne odgovara konceptu Best of Brač.

Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte!