Language

hr
en
de

Taverna Riva

Bol, island of Brac


Durchsuchen! ↓

Taverna Riva

Taverna Riva restoran je sa najdužom tradicijom i prepoznatljivom kuhinjom, a nalazi se u samom centru na bolskoj rivi. Zauzima dvije etaže stare kamene kuće građene od izvornog bračkog kamena. U prizemlju se nalazi bar/pizzeria s terasom uz more i vezove za nautičare. Bar “Taverna Riva” kao i restoran, otvoren je cijele godine. Na katu kuće je restoran sa kuhinjom i grill kominom. Tu je i terasa restorana  koja je otvorena u turističkoj sezoni. S terase se pruže se krasan pogled na cijelu bolsku luku i otok Hvar.

Ponuda jela u restoranu se zasniva na tradicionalnim receptima otoka Brača i Dalmacije. Peka, janjetina na ražnju, riba, kuhani riblji specialiteti, školjke, rakovi, jela s gradela, jela s domaćom tjesteninom, dalmatinske slastice… Taverna Riva svakako ide u korak sa modernim  kulinarstvom…

Taverna Riva dio je gastro ponude #bestofbrac interaktivnog vodiča Brač Pass! Nabavite svoj primjerak i uživajte u ovom čudesnom mjestu uz poseban popust! Za izravan kontakt ili upute za navigaciju, preuzmite našu besplatnu aplikaciju!

Info

CP: Josip Eterović

WH: 12-23h

Phone: +385 (0)21 636 236

Address: Frane Radića 5

Fotogalerie

Comments and ratings

Are you satisfied with our service? Leave us your comment and rating.

Insufficient Sufficient Average Good Excellent
Rating 1 2 3 4 5
  • * Pflichtfeld


Direkt kontakt

Haben Sie eine Frage? Kontaktieren Sie mit direkt mit dem Besitzer durch dieses Formular.

    Frequently asked questions

    BEST OF BRAČ

    Das Beste von Brač an einer Stelle!