Language

hr
en
de

Poduzetnički centar Aktiva

Poduzetnički centar Aktiva izrastao je iz rada agencije Best of Brač i Aktive Brač, koje su paralelno razvijale šaroliku ponudu znanja, vještina i iskustava, gradeći dobre poslovne priče, razvijajući mala poduzeća, ali i javnu upravu. Znanja stečena u posljednje tri godine sada želimo podijeliti sa svima koji planiraju pokrenuti svoj posao ili unaprijediti postojeći.

Poduzetnički centar u obliku informativnog online portala, a u budućnosti i fizičkog prostora, osmišljen je kao mjesto gdje će poduzetnici moći dobiti sve bitne informacije koje su potrebne za njihovo poslovanje ali i napredne korake, odnosno unapređenje poslovanja.

Također smo podrška startup-ovima, poduzetnicima, od početka njihove ideje do realizacije.

AKTIVNOSTI PODUZETNIČKOG CENTRA U 2017.

A |izrada krovnog poduzetničkog informativnog portala s informacijama o samom poduzetničkom centru te svim informacijama koje su potrebne postojećim poduzetnicima, opg-ovima te udrugama za poboljšanje i razvoj njihovog poslovanja, kao i pomoć te savjetovanje start-upova kako od ideje doći do projekta te kako isti i realizirati.

B | Kroz poduzetnički centar planiramo krenuti s edukativnim radionicama usmjerenim ka poduzetnicima, vlasnicima opg-ova, udrugama i lokalnom stanovništvu sa ciljem informiranja, podizanja kvalitete poslovanja, unapređenja znanja, poboljšanja usluga te pomoći oko realizacije poduzetničkih ideja. Dio edukacija će biti usmjeren ka svim zainteresiranima za otvaranje svog start-upa. Ujedno ćemo osmisliti i sprovesti i edukacije poduzetnicima u turizmu na temu poboljšanja poslovanja, podizanja kvalitete usluge kao i najvažnijeg dijela, a to je kako iskoristiti i poboljšati marketinške aktivnosti, kako efikasno koristiti društveni marketing s ciljem boljeg pozicioniranja na tržištu te kvalitetnijeg plasmana proizvoda.

C | Ujedno planiramo izradu tiskanih brošura sa svim potrebnim informacijama po ciljanim skupinama.

Ako razmišljate o otvaranju svoje tvrtke/obrta/opg-a ili želite unaprijediti rad postojećeg, obratite nam se, bez obaveze!

Frequently asked questions

BEST OF BRAČ

Das Beste von Brač an einer Stelle!